Coaching

Hoe effectief bent u? In uw manier van leidinggeven, in het behalen van resultaten, in het communiceren met anderen, in het samenwerken, in het stellen van prioriteiten en het omgaan met tijd, in het ontwikkelen van uw talenten en competenties?

Compaen Groep biedt individuele coaching voor het versterken van persoonlijke effectiviteit en teamgerichte coaching om de effectiviteit van teams te vergroten.

Met coaching begeleidt Compaen Groep iemand persoonlijk in zijn of haar ontwikkeling of in het toepassen van nieuw gedrag of een nieuwe rol, bijvoorbeeld als leidinggevende.

Om de coachingsvraag helder te krijgen werken we altijd met een intake. Afhankelijk van de stijl van de coache wordt besproken hoe de coaching vorm krijgt en welke middelen we zullen inzetten. Zo kan het zijn, dat het effectief is om gebruik te maken van een logboek of krijgt de coache opdrachten om in de eigen praktijk toe te passen. Soms is het voldoende dat de coach vooral een goed klankbord is, aandachtig luistert en af en toe confronteert. Het is ook mogelijk, dat de coach in de praktijk observeert en van daaruit feedback levert op het handelen van de coachee.

Onze ervaring is dat Insights Discovery® en PCM® uitstekende aanknopingspunten bieden voor coaching. Beide modellen gebruiken we dan ook veelvuldig als basis voor individuele of teamgerichte coaching.