Verzuim begeleiding

Uw medewerkers zijn de motor van uw organisatie. Iedere organisatie krijgt vroeg of laat te maken met verzuim, kort- of langdurend. Hier komt heel wat bij kijken en dat kost u veel tijd als werkgever. Denk bijvoorbeeld aan de administratieve handelingen, dossieropbouw, Wet Verbetering Poortwachter, het inschakelen van een bedrijfsarts etc.

Compaen Groep gelooft in korte lijnen, waarbij de contacten persoonlijk en direct zijn. De werknemer wordt actief betrokken bij zijn verzuim. De oorzaak van het verzuim komt op deze manier snel op tafel en de kans op herstel is groot.

Wij bieden volledige ondersteuning ten aanzien van verzuimbeleid, verzuimmanagement en de implementatie hiervan in uw organisatie. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van onafhankelijke zorgverleners zoals bedrijfsartsen, ergonomen, fysiotherapeuten etc.

Compaen Groep is gespecialiseerd in verzuimbegeleiding binnen het onderwijs en het MKB. Doordat wij bij het hele proces betrokken en ons verdiepen in uw bedrijf zijn ook deze lijnen persoonlijk en direct.

Als werkgever houdt u de regie en blijft u verantwoordelijk, zonder dat u belast wordt met administratieve en inhoudelijke zaken. Daarbij kunt u gebruik maken van ons nieuwe online verzuimregistratiesysteem.

Verkorte handleiding verzuimbeheer systeem

Uitgebreide handleiding verzuimbeheer systeem