Werving & selectie

In de huidige arbeidsmarkt is het niet makkelijk om de geschikte kandidaat te vinden voor die ene functie.

Vacatures blijven ongewenst lang open staan en het werven via adverteren in eigen beheer leidt vaak tot minder sollicitanten dan gewenst. Compaen Groep biedt u een gestructureerd wervings- en selectietraject aan wat tot het gewenste resultaat leidt, namelijk; “de juiste man/vrouw op de juiste plaats.”

Wij inventariseren eerst uw wensen aan de hand van een profielanalyse waarin de noodzakelijke kennis, vaardigheden en competenties worden omschreven waaraan de kandidaat moet voldoen. Ook nemen wij de beleidsdocumenten en een omschrijving van uw bedrijf mee in dit traject . Van daaruit stellen wij een uitgebreid zoekprofiel op. Dit profiel vormt de basis voor het verdere werving- en selectietraject.

Gemiddeld genomen duurt een werving- en selectietraject drie maanden. Dit is ook afhankelijk van het zoekprofiel. Uiteraard gaat alles in overleg en zullen wij u telkens op de hoogte houden van de vorderingen van het traject.

Zowel voor onze werving & selectieprocedures en interim opdrachten zijn wij regelmatig op zoek naar zelfstandig werkende professionals. Daarnaast zijn we regelmatig op zoek naar professionals voor de volgende functies in het onderwijs:

- Directeur/Schoolleider
- Bouwcoördinator VO/PO
- Intern Begeleider

Ben jij een professional die toe is aan een nieuwe uitdaging en een bijdrage wil leveren aan de kwaliteit van het onderwijs? Stuur dan je motivatie en CV naar info@compaengroep.nl t.a.v. Marion Verkruijsse.