Onze aanpak

Onze passie en onze kracht ligt in het verder brengen van mensen en organisaties in hun ontwikkeling.

Hoe doen we dat?

Iedere situatie en organisatie is uniek. Vanwege de mensen die er werken, de geschiedenis van de organisatie en de omgeving waarin geopereerd wordt. Daarom geloven wij in maatwerk. Met de ervaring die we hebben en de vraag van uw organisatie geven wij een advies dat op maat gesneden is. Dit doen wij zorgvuldig, mensgericht en met aandacht.

U kunt erop vertrouwen dat we doen wat we zeggen en ook zeggen wat we doen. We baseren ons op theorieën, en onze invulling is resultaatgericht, activerend en praktisch toepasbaar.

Om goed maatwerk te kunnen leveren, werken we altijd met een uitgebreide intake, zodat we een goed beeld krijgen van de vraagstelling. Vervolgens maken wij een voorstel met daarin een situatieschets en bijbehorend plan van aanpak. Indien u zich kunt vinden in de inhoud van het voorstel gaan we meteen aan de slag. Uiteraard ondersteunen wij, wanneer gewenst, ook bij het aanvragen van een eventuele subsidie.

We zijn erg trots op onze Cedeo erkenning, die onderschrijft waar we voor staan: maatwerk en kwaliteit en een menselijke aanpak. 98,5% van onze opdrachtgevers hebben in dit onderzoek aangegeven tevreden tot zeer tevreden te zijn met onze aanpak.

Lees hier de uitkomsten van het Cedeo onderzoek